Vegan appeltaart bij de HEMA

Je kunt nu vegan appeltaart bij de HEMA kopen

Goed nieuws. Ben je veganist en zin in een lekkere appeltaart?? ga je na de coronacrisis alsnog je verjaardag vieren en komen er één of meer veganisten bij je op bezoek?? Bij de HEMA kan je nu ook veganistische appeltaart kopen. En de prijs is heel prettig. Een appeltaart voor 6 personen, koop je nu voor slechts 4,50 euro. Je kunt deze heerlijke appelkruimeltaart in meer dan 300 HEMA winkels kopen maar deze is ook online te bestellen. De HEMA heeft meer verantwoorde producten in haar assortiment waaronder verantwoorde schoonmaakmiddelen en duurzame kleding. De HEMA zet in op duurzaamheid en is goed bezig.

Waar kun je nog meer een vegan appeltaart kopen?

Via de website vegantaarten.nl kan je diverse veganistische taarten bestellen. Op dit moment is bestellen in verband met het coronavirus niet mogelijk maar dit zal zeker weer gaan veranderen. Naast de vegan appeltaarten kan je bij deze specialist in plantaardige lekkernijen ook vegan chocoladetaart, appel-perentaart, blauwe bessen- sinaasappeltaart en nog veel meer lekkers kopen. Met liefde gemaakt en lekker en gezonder dan taart met dierlijke ingrediënten zoals slagroom.

vegan appeltaart zelf bakken

Zelf een veganistische appeltaart bakken

De beste manier om een overheerlijke appeltaart te bakken zonder ei, melk of andere dierlijke ingrediënten, is dat zelf te doen. Er zijn veel veganistische kookboeken met recepten voor taarten, gebakjes, koekjes en andere lekkernijen. Je bestelt deze eenvoudig bij bijvoorbeeld Bol.com. Je kunt ook noten en zaden in gebakjes verwerken. Walnoten, chocolade en kokos bijvoorbeeld zijn een ideale combinatie. Zo is het ook mogelijk een suikervrij gebakje te bakken of een glutenvrije appeltaart. Hier vind je recepten voor een vegan en glutenvrije appeltaart.

Meer weten over een veganistische levensstijl?

Het veganisme is enorm in opkomst en het zijn niet alleen jongeren die zich bij de “Slow Food Beweging” aansluiten. Een veganistische levensstijl is een gezondere levensstijl. Het is beter voor jou, de dieren en het milieu. Veganisten hebben doorgaans de laagste ecologische voetafdruk. In deze blog kan je meer lezen over veganisme.