Refurbished Iphone

Een refurbished Iphone is beter voor je portemonnee en het milieu.

Ben je op zoek naar een ander Iphone? Vind je de prijzen van nieuwe Iphones te hoog? Kijk dan eens naar het aanbod van Refurbished Iphones, dat zijn gebruikte Iphones die helemaal nagekeken zijn en “zo goed als nieuw zijn”. De toestellen zijn modern en duurzaam. Tegenwoordig kan je bijna alle merken IPhones als tweedehands kopen. Ook de Apple Iphone en refurbished Iphone 7 of 8. Al deze Iphones zijn helemaal schoongemaakt en op alle mogelijke punten getest.Ze zijn daar waar mogelijk van de nieuwste onderdelen en software voorzien.

Koop je refurbished Iphone met garantie.

Als je besluit zo een gebruikte IPhone aan te schaffen, koop deze dan wel met schriftelijke garantie en bij een partij die deze garantie kan nakomen. Een schriftelijke garantie van 2 of 3 jaar is gebruikelijk. Zonder garantie een dergelijk technisch hoogstaand product aan kopen, is af te raden. Kijk altijd even maar de voorwaarden van de garantie. Let vooral op het stukje “onjuist gebruik”. Op de accu wordt vaak maar één jaar garantie verleend.

duurzaam ondernemen en de coronacrisis

Je refurbished Iphone online kopen of in de winkel.

De grote vraag is waar je gebruikte IPhone te kopen? Online is er een enorm aanbod maar je mist mogelijk het stukje persoonlijk advies en kunt de producten alleen maar op het internet zien. In de winkel gebruikte toestellen kopen heeft het voordeel dat je om advies kunt vragen en de producten kunt zien en aanraken. Aan jou de beslissing waar jij de Iphone gaat kopen.

Hoeveel kan je besparen?

Afhankelijk van het type telefoon, de verleende garantie en de wensen die je hebt, kan je al snel een 20 tot 40 % besparen. Dat is dus best de moeite waard. De één schaft zo een toestel aan vanwege de portemonnee. Een ander in het kader van een duurzame levensstijl.

Refurbished Laptops

Voor het aanschaffen van een refurbished laptop gelden eigenlijk dezelfde argumenten. Je kunt een goede gebruikte laptop ook met garantie kopen en ook hier kun je kwaliteit vinden. Voor een refurbished laptop kan je ook naar de winkel of deze online bestellen. Eén ding is zeker. Hergebruik van materialen en grondstoffen zorgt voor vermindering van de afvalberg en voorkomt verspilling. Door de moderne technieken van tegenwoordig kan veel gerecycled worden en veel elektronische apparatuur weer up to date gemaakt. Een duurzame en positieve ontwikkeling. Zo gaan geld besparen en duurzaamheid hand in hand.