Met de trein op vakantie

Met de trein op vakantie gaan, zeker duurzaam.

Wie vakantieplannen maakt en duurzaamheid in zijn reisplannen wil integreren, zou zeker eens kunnen kijken naar reizen waarbij er met de trein gereisd kan worden. Tegenwoordig kan je ook een flink aantal reizen binnen Europa met de trein plannen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden die NS International biedt.

Individueel of met een groep

Met de trein op vakantie gaan, kan individueel maar ook met een groep. Ook heb je single groepsreizen waarbij geheel of gedeeltelijk met de trein of openbaar vervoer gereisd wordy. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden bij Natuurlijk Reizen. Ook voor een fietsvakantie Nederland

wintersport met de trein

Natuurlijk Reizen.

Natuurlijk Reizen is een reisorganisatie die op een kleinschalige manier naast individuele reizen ook groepsvakanties en single groepsreizen organiseert. Bij een aantal vakantiebestemmingen staat de trein centraal als vervoermiddel. Met de trein op vakantie gaan is comfortabel en gezellig. Zeker als je met een groep gelijkgestemden reist.

Fietsvakantie en de trein

Een fietsvakantie boeken? In veel treinen kunnen fietsen mee. Je dient voor wat een fietsvakantie met de trein wel een plaats voor je fiets te reserveren maar er zijn ook reisorganisaties waarbij je een compleet verzorgde fietsvakantie kunt boeken en met de trein naar je vakantieadres afreist.

vrouw met fietskar in de natuur

Bestemmingen binnen Nederland

Nederland heeft een goed en uitgebreid spoorweg netwerk. En in de meeste treinen is plaats voor een fiets. Indien het geen vouwfiets betreft, dien je wel een extra bedrag te betalen zodra je met de fiets in de trein reist. Een plaats in de trein + fiets ruimte reserveren wordt aanbevolen.